Een echt houten vloer!

Step & Wall is opgebouwd uit een aantal lagen, met als eerste een dunne laag houtfineer, voorzien van een hoogwaardige primer om te zorgen dat de 8 vernislagen goed hechten. De vernislagen verzorgen de uiteindelijke bescherming van de vloer.

De tussenlaag is HDF, een materiaal met duurzame en goede sterkte eigenschappen.

Als onderlaag wordt voor de stabiliteit wederom een laag houtfineer aangebracht. Naar keuze kan ook nog een kurklaag aangebracht worden.

Deze laag kurk zorgt voor uitstekende akoestische eigenschappen, zelfs beter dan een 3mm hardhouten vloer. De kurk zorgt voor meer comfort, is een duurzaam en ecologisch materiaal. De extra laag zorgt voor een goede thermische en akoestisch isolatie en maakt het gebruik van een ondervloer overbodig. Hierdoor wordt uw vloer nog sneller gelegd.

OpbouwS&W
max-resistencia

Weerstand van de toplaag

Door de dunne toplaag van 0.6mm echt hout profiteert de vloer van de uitstekende eigenschappen van het HDF waar het de schokweerstand betreft. Bij een vloer met een 3mm houten toplaag is de schokweerstand duidelijk minder goed.

 

suelo-radiante

Vloerverwarming

De vloeren van Step&Wall zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming. De maximale oppervlakte temperatuur mag 27 graden Celsius bedragen.

poro-cepillado-protegido

Brushed Pore en Protected Pore

Bij Brushed Pore is de afwerking zo gemaakt dat u alle facetten van het echte hout nog kunt voelen. Door de matte finish is de vloer beschermd tegen beschadigingen met behoud van een natuurlijk houten uiterlijk. Met Brushed pore is de vloer geschikt voor licht commercieel gebruik.

Bij Protected Pore wordt er een extra laag vernis aangebracht waardoor de vloer zelfs bij intensief commercieel gebruik zijn natuurlijk uiterlijk behoudt.

Kwaliteit en technologie

Step & Wall garandeert de hoogste kwaliteit voor uw houten vloer dankzij een modern productieproces dat meerdere afwerkingsniveaus toelaat.

klasse 31

Vloeren afgewerkt met de Brushed Pore toplaag zijn geschikt voor licht commercieel gebruik; ruimtes zonder directe toegang vanaf de straat zoals kantoorruimtes in residentiële gebouwen.

De garantie op deze vloeren is 15 jaar onder voorwaarde dat ze op de juiste manier gelegd zijn.

klasse 32

Vloeren afgewerkt met de Protected Pore toplaag zijn geschikt voor normaal commercieel gebruik; deze vloeren van Step&Wall kunnen geïnstalleerd worden in hotels, winkels en kantoren.

De garantie op deze vloeren is 20 jaar onder voorwaarde dat ze op de juiste manier gelegd zijn.

Scroll naar top